Cégünk, a Solymár-Szalay Kft. 1992 óta folyamatosan bővülő családi vállalkozás, amely induláskor javítóműhelyként kezdte meg tevékenységét Solymáron, mára 3 telephellyel működő cégcsoport, ami több, mint 150 embert foglalkoztat. 1995-től a Ford hivatalos főkereskedése vagyunk és 2001 óta rendelkezik 9001:2000 minőségvédelmi tanúsítvánnyal. A Solymár-Szalay Kft. Ford portfóliójához 2021. tavaszán csatlakozott a Nissan márka, melyet a solymári és esztergomi telephelyeinken, továbbá az Amerikai Vasak üzletágunk, melyet a budapesti telephelyünkön képviselünk. 2023. januárjában bővítettük márka portfóliónkat a Piaggio haszongépjárművekkel.

  • Új haszongépjárművek értékesítése (magán, céges és flottaértékesítés)
  • Gépjármű értékesítéshez kötődő finanszírozási és biztosítási ügyintézés
  • Gépjárműpark kezelés, tartós bérlet

Miért válassza a Solymár-Szalay Kft-t?

Visszatérő ügyfeleink általános ügyintézéseik során a különböző szakterületeken (pl. munkafelvétel, biztosítási– és kárügyintézés stb.) hosszú évek óta ugyanazokkal a kollégáinkkal találkozhatnak, akik szinte régi ismerősként kezelve őket személyesen is garanciát vállalnak az aktuális feladat profi megoldása érdekében. Hosszú távú ismeretségek, barátságok alakulnak ki ügyfeleinkkel az évek folyamán, amelyek legfőképpen a bizalmi tőkénkre alapulnak.

 

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szegmensben, több mint 150 fős állandó szakembergárdával, minimális fluktuációval annak érdekében, hogy minden tekintetben a maximumot nyújtsuk ügyfeleinknek, akik ezt értékelve újra és újra minket választanak!

 

A járványhelyzet ellenére is sikerült ennek eredményeként bővíteni ügyfélkörünket. Minden dolgozónkat megtartottuk, új alapokra helyezve gondolkodásmódunkat a nehéz időszakból való gyors kilábalás érdekében.

 

Speciális szakterületeken országos viszonylatban szakembereink foglalkoznak egyedi probléma megoldásával. A Ford márkakereskedői hálózatban is magasan elismert szakmai múlttal rendelkezünk, kollégáinkhoz gyakran fordulnak segítségért, információért, tapasztalatszerzés céljából kereskedőtársaink. Ugyanezt szeretnénk kamatoztatni a Nissan márkánál is.

 

Számos egyedi szolgáltatásunk keretében térítésmentesen vizsgáljuk át ügyfeleink beszámításra váró használt autóját, szakembereink írásos véleményét mellékelve az aktuális műszaki állapotot figyelembe véve, különös figyelmeztetéssel az esetleges akut problémákra. Minden eladott használt gépkocsira fél év szavatosságot vállalunk, és minden esetben törekszünk az esetlegesen jelentkező probléma rugalmas, gyors, szakszerű megoldására.