A kizárólag kombinált üzemanyaggal (benzin + LPG/metán) működő motoroknak köszönhetően a teljes Porter NP6 termékcsalád környezetbarát. A LD hajtáslánc választása nem csupán kézzelfogható előnyöket jelent a fogyasztó számára az üzemanyagköltségek csökkentésére, hanem egy olyan megközelítést is, amely közelebb áll a városi környezet munkaigényeihez, amire egyre több környezetvédelmi korlátozás vonatkozik.

Euro 6D-Final szabványnak megfelelő, 4-ütemű Otto-ciklusú, soros négyhengeres, 1,5 literes, lánchajtású felső vezérműtengelyekkel, kettős változó vezérlésű szelepvezérléssel (mind szívó-, mind a kipufogóoldalon), valamint alumíniumötvözetből készült hengerblokkal és hengerfejjel.

VÁLASSZON A TEVÉKENYSÉGI KÖRE SZERINT!

2 VÁLTOZAT A TEVÉKENYSÉGTŐL FÜGGŐEN

RÖVID HATÓTÁV

HA ELSŐSORBAN A VÁROSBAN DOLGOZIK

A rövid hatótávú változatok benzinmotorral és LPG- vagy metángázos rendszerrel vannak kombinálva, így biztosítva a zöld üzemanyagos üzemelést, amely a mindennapos használati igényekhez van kalibrálva a városban.

HOSSZÚ HATÓTÁV

HA GYAKRAN DOLGOZIK A VÁROSON KÍVÜL IS

A hosszú hatótávú változatokra jellemző LPG vagy metángázos rendszer nagyobb munkákra képest, zöld üzemanyaggal és nagyobb teherbírással, hogy jobban megfeleljen a munkájuk miatt nagyobb távolságokat utazó szakembereknek.