A BILLENŐ PLATÓS KISTEHERAUTÓ EGYSZERŰSÍTI A KIRAKÁSI MŰVELETEKET

 

A billenő platós kisteherautó változata ötvözi a fix platós szerkezetének erősségeit a billenőplatós rendszer praktikusságával, amelynek maximális billenési szöge 45°. Ideális ömlesztett áruk és nehéz anyagok szállítására és kirakodására. Ez az a jármű, amely a legjobban megfelel az építőiparban dolgozó kis- és középvállalkozások igényeinek.
Rugalmas platóméret

A választott tengelytávtól és a szállítási igényektől függően választhat standard vagy extra hosszú platóméretet.

Rakterület

A plató sík és szabályos felülete, amely mindössze 79 cm-re található a talajtól, akár 4 Euro raklap elhelyezésére is alkalmas.

Alumínium lehajtható oldalfalak

A három oldalról nyitható 40 cm magas alumíniumötvözet oldalfalak megkönnyítik a be- és kirakodást mechanikus eszközökkel is.

Védőrács
A billenőplatós változat alapfelszereltségéhez tartozó fülkevédő elengedhetetlen a vezetőfülke védelmének növeléséhez, valamint a rakományok és a szerszámok rögzítéséhez.​
MOTOROK

Az Euro 6 Multitech benzinmotor technológiai alapjain kifejlesztett két kombinált üzemanyag-változat (benzin/LPG és benzin/metán) egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor teljesítményére támaszkodik, és rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.​

FELSZERELTSÉGEK

Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljen az egyedi igényeknek, a Porter NP6 öt különböző felszereltségi szintet kínál. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

TENGELYTÁV

Négy járműépítmény, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja.

 

VÁLASSZA KI BILLENŐ PLATÓS KISTEHERAUTÓ VÁLTOZATÁT

(Hasznos teherbírás 815 kg-tól 1345 kg-ig)

Szimplakerekes billenő plató